| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MEDI
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 18:49 Temat postu: Przyjemność na dwóch kółkach |
|
|
Jakie są korzyści z jazdy na rowerze? Co zabrać ze sobą na wycieczkę? Jak dobrać odpowiedni dla siebie rower?
Jazda na rowerze to sport dla wszystkich, niezależnie od wieku i stanu zdrowia. Nie trzeba od razu uprawiać jazdy po stromych górach i głębokich piaskach. Wystarczy postawić na weekendowe wycieczki lub codzienne przemieszczanie się po mieście. Przyjemność na dwóch kółkach
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
medi_visitor
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 18:49 Temat postu: Przyjemność na dwóch kółkach |
|
|
| rowe nie zanieczyszcza powietrza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AG102
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 13:53 Temat postu: |
|
|
| ja osobiscie takze jestem zwolenniczka rowerow ale stacjonarnych.zakupilam sobie taki na fitness-sprzet.pl i jestem bardzo zadowolona,na pewno nie zastapi swiezego powietrza i krajobrazow jakie mozemy podziwiac jadac na rowerze ale sama nie zawsze mam czas na jazdy rekreacyjne wiec rowerek treningowy jest dla mnie idealnym rozwiazaniem i polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cola
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 12:37 Temat postu: |
|
|
| A ja mam Trenera domowego HT 1 , fajny sprzęcik , na jeżdżenie rowerem nigdy nie mogłam znaleźć czasu . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alela
|
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 13:30 Temat postu: |
|
|
| Ja jestem gorącą zwolenniczką rowerów - czysty relaks i zdrowie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
FoteleZKlasa_pl

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 17:54 Temat postu: |
|
|
| Szczerze mówiąc jaj także jestem zwolennikiem jazdy rowerowej. Co prawda potem bolą mnie mięśnie,szczególnie pleców ponieważ mam nisko kierownice. Ale z odpowiednim masażerem to żaden problem. Polecam każdemu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
linteo
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:25 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam jeździć na rowerze. Co prawda mnie nie bolą plecy, ale bardziej pośladki, jeśli moja wycieczka rowerowa jest zbyt długa
Ale kocham rower, dla mnie jest to świetna forma aktywności  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|